Makkelijk je klant tevredenheid meten?

Met SYGIT Forms maak je in een handomdraai proffesionele enquetes. Makkelijk en snel.

Dit is SYGIT Forms

Feedback krijgen over jouw website(s) en andere kanalen op een centrale plaats. Inzicht krijgen over wat klanten van je vinden en medewerkerstevredenheid opvragen. Dat is wat SYGIT Forms voor je doet. Alles onder 1 dak zonder technische kennis maak je in een handomdraai zelf formulieren.

Onze services

Formullieren

Bouw zelf aan formulieren die response inzichtelijk zijn en SYGIT Forms helpt je met het opstellen van grote hoeveelheden data inzichtelijk te maken. 

Vragenlijsten

Meten is weten! Bouw met SYGIT Forms uitgebreide vragenlijsten voor klanttevredenheid, medewerkertevredenheid en andere enquetes.

Uitgebreide support

Formulieren en vragenlijsten zijn makkelijk te maken. Is er toch iets aan de hand? De helpdesk is altijd per mail of telefonisch bereikbaar.

Ipad formulieren SYGIT ICT Solutions

Genoeg mogelijkheden

  • Verzamel de data van jouw webformulieren op één centrale plaats. 
  • Stuur geautomatiseerd een reatie en notificeer de juiste medewerkers.
  • Verdeel de formulieren over meerdere pagina's zodat de bezoeker niet afhaakt bij grotere formulieren.
  • De gebruiksvriendelijke interface helpt je om supersnel prachtige formulieren te bouwen en te onderhouden.
Iphone 11 - SYGIT Forms - COVID-19

Registratie wegens COVID-19

Als horeca ondernemer wordt u geadviseerd om uw klanten te laten registreren bij binnenkomst. SYGIT Forms heeft een QR-code ontworpen die op de tafels geplakt kan worden of getoond kan worden middels mobile devices van de medewerker om vervolgens gescand te worden door de gasten. De medewerker kan hierdoor eenvoudig controleren of de personen zich hebben aangemeld en voor u wordt alle data gearchiveerd welke op elk gewenst moment kan worden opgevraagd mocht er een corona uitbraak zijn geweest.

IPhone 11 met SYGIT Forms

Enthousiast geworden?

Enthousiast geworden over de mogelijkheden die wij aanbieden met SYGIT Forms. Graag willen wij laten demonstreren wat de mogelijkheden binnen SYGIT Forms zijn.