Waarom maken we websites

Doen wat je leuk vindt, er is voor ons niets leuker dan het neerzetten van uniek maatwerk. De eerste indruk die de klant krijgt op de website is erg belangrijk. Daarom is het belangrijk een website te ontwerpen die je doelgroep aanspreekt en die goed bij jou past. 

Iedere website heeft als doel het geven van informatie. Maar dit is niet alles, je website is veel meer dan alleen een communicatiekanaal. Tegelijkertijd is je website een online verkoopkanaal. Je wilt dat de bezoeker een actie uitvoert en hier een bepaalde emotie bij ervaart. SYGIT zet de kennis in om een goede mix van informatie en actie terug te laten komen in de website.

Contact

SYGIT werkt naar 100% tevredenheid. Daarom passen wij de site net zolang aan tot dat je er tevreden over bent. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Hiervoor maken wij vrijblijvend een offerte of kunnen we een intake gesprek plannen voor de mogeljikheden. 

Stel een vraag

Een eigen CMS systeem

Een goed CMS (Content Management Systeem) is erg belangrijk.

Hiermee kun je zelf je website bewerken en onderhouden. Een door SYGIT ICT Solutions content management systeem (CMS) is makkelijk in gebruik, ideaal voor gebruikers met minimale 'computer' -ervaring maar ook zeer geschikt voor de gevorderde gebruiker. 

Vindbaarheid & SEO

SYGIT helpt je niet alleen met het bouwen van de site maar helpt je ook met de ranking van je site en zorgt dat je site goed te vinden is op Google. 

Gebruikers Ervaring

SYGIT hanteert bovendien het motto 'Keep it simple'. Wat dat betekent? Stoppen met het bouwen van grote complexe websites die niemand begrijpt en die ook nog eens moeilijk te beheren zijn. 

Responsive Design

Bij SYGIT werken we met responsive webdesign. Dit is een speciale manier van ontwerpen waardoor jouw site er op elk apparaat goed uitziet.

Performance

SYGIT sites maken bewust geen gebruik van databases, daardoor laden ze nog sneller. Niet alleen fijn voor jezelf, maar zeker ook voor je bezoekers.

We zijn trots op wat we maken

SYGIT werkt naar 100% tevredenheid en is blij als de klant dit ook is. Daarom blijven wij net zolang de site bewerken totdat je er tevreden over bent. Ons motto is dan ook: 'jij blij, wij blij'. 

THOR Marine Consultancy

In opdracht van Holger Reurslag hebben wij een strak design mogen maken waardoor er makkelijk en snel contact kan worden gemaakt middels een simpele website.

Mediation@ claudiavanbraak.nl

Na hard werken hebben wij binnen 1 week een dynamische website mogen maken voor Claudia van Braak uit Lochem. 

Dimmendaal Opslag Lochem

Voor Dimmendaal Opslag Lochem hebben wij een prachtige informatie pagina mogen maken waarop reserveringen gedaan kunnen worden voor de verhuur van opslag boxen in Lochem.

Gebruukt Gerei

Kringloopwinkel Gebruukt Gerei is een tweedehands winkel gevestigd in Lochem die blij zijn met hun nieuwe website.

image/svg+xml

De Jel Translations

De Jel Translations is een vertaalbureau wat gevestigd is in Duitsland. De Jel translations richt zich voornamelijk op vertalingen van Duits naar Chinees.

Bien in huis svg

B I E N I N H U I S

In opdracht van B I E N I N H U I S is er een website gemaakt waarbij meer structuur moest komen. Hiermee hebben we er een tevreden klant bij.
Bekijk website
 
 

image/svg+xml

Claudia van Braak Office Services

Claudia van Braak Offices Services is een administratief kantoor die een moderne uitstraling wil waarbij er een goede SEO ingesteld is.

Schildersbedrijf J.H. Ziel

In opdracht van Schildersbedrijf Ziel uit Diepenheim hebben we een website mogen maken welke een simpel desing heeft.

Computerbank Lochem

De computerbank Lochem valt onder Stichting Repair Club Lochem. De computerbank ontvangt computers van bedrijven en particulieren. Vrijwilligers maken ze ‘schoon’ en installeren nieuwe software om ze gratis weg te geven aan mensen die ze nodig hebben maar ze zelf niet kunnen betalen.

Ben je klant bij SYGIT. Log hier in via de Websitebuilder

Ben je klant bij SYGIT

Ben je klant bij SYGIT ICT Solutions en heb je een website onder beheer staan bij ons, dan kun je via onderstaande knop naar de inlogpagina gaan waar je je eigen website kunt bewerken.