Waarom maken websites

Doen wat je leuk vindt, er is voor ons niets leuker dan het neerzetten van uniek maatwerk. De eerste indruk die de klant krijgt op de website is erg belangrijk. Daarom is het belangrijk een website te ontwerpen die je doelgroep aanspreekt en die goed bij jou past. 

Iedere website heeft als doel het geven van informatie. Maar dit is niet alles, je website is veel meer dan alleen een communicatiekanaal. Tegelijkertijd is je website een online verkoopkanaal. Je wilt dat de bezoeker een actie uitvoert en hier een bepaalde emotie bij ervaart. SYGIT zet de kennis in om een goede mix van informatie en actie terug te laten komen in de website.

Ben je nieuwsgierig geworden?

SYGIT werkt naar 100% tevredenheid. Daarom passen wij de site net zolang aan tot dat je er tevreden over bent. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Hiervoor maken wij vrijblijvend een offerte of kunnen we een intake gesprek plannen voor de mogeljikheden. 

Waarmee kunnen we je helpen?

Versturen

Responsive webdesign: niet alleen voor desktop

Bij SYGIT werken we met responsive webdesign. Dit is een speciale manier van ontwerpen waardoor jouw site er op elk apparaat goed uitziet. Of het nu op een groot scherm is van een computer of op een wat kleiner scherm van een telefoon, Jouw site ziet er professioneel uit. Zo is je website op de toekomst voorbereid. Wil jij ook een site met een responsive layout? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Jouw site staat hoger dan ooit

In de ogen van Google is de laadsnelheid van een website onderdeel van de gebruiksvriendelijkheid. Hoe sneller de site laadt, hoe hoger je bij Google komt te staan. SYGIT helpt je niet alleen met het bouwen van de site maar helpt je ook met de ranking van je site en zorgt dat je site goed te vinden is op Google. 

Weg met wordpress!!

Keep it Simple SYGIT ICT Solutions

Alles voor goede snelheid.

De snelheid komt ook terug bij het laden van je websites. Websites die bij SYGIT onder beheer staan maken bewust geen gebruik van databases. Wanneer jij een website publiceert, worden HTML, CSS en Javascript automatisch gegenereerd. Deze bestanden zijn dan ook nog eens gecomprimeerd, waardoor ze nog sneller zullen laden. Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor je bezoekers. Meer weten over de wijze waarop SYGIT Websites bouwt voor een goede snelheid. 

Hier zijn wij trots op

We zijn trots op wat we maken

SYGIT werkt naar 100% tevredenheid en is blij als de klant dit ook is. Daarom blijven wij net zolang de site bewerken totdat je er tevreden over bent. Ons motto is dan ook: 'jij blij, wij blij'. 

Logo Claudia van Braak Office Services

Claudia van Braak Office Services

Claudia van Braak Offices Services is een administratief kantoor die een moderne uitstraling wil waarbij er een goede SEO ingesteld is.

Bekijken

Repair Club Lochem

In opdracht van Repair Club Lochem is er een website gemaakt waarbij overzicht moest komen in de werkzaamheden van Repair Club Lochem. 

Bekijken

BIENINHUIS

In opdracht van BIENINHUIS is er een website gemaakt waarbij meer structuur moest komen. Hiermee hebben we er een tevreden klant bij.

Bekijken

Schilderbedrijf J. H. Ziel

In opdracht van Schilderbedrijf J. H. Ziel is er een nieuwe website ontworpen die rust moest overbrengen en makkelijk te bedienen is. SYGIT heeft er hiermee weer een tevreden klant bij.

Bekijken

Grazia Italia

In opdracht van Grazia Italia is er een overzichtelijke website gemaakt die goed te vinden is op Google. Grazia Italia is een reisbureau die reizen op maat verzorgd naar Italië.

Bekijken

Sixp@ck Lochem

In opdracht van SIXP@CK lochem is er een website gebouwd waarmee bezoekers een indruk kunnen krijgen van de band die gevestigd is in Lochem. 

Bekijken

Een eigen CMS systeem

Een goed CMS (Content Management Systeem) is erg belangrijk. Hiermee kun je zelf je website bewerken en onderhouden. Een door SYGIT ICT Solutions content management systeem (CMS) is makkelijk in gebruik, ideaal voor gebruikers met minimale 'computer' -ervaring maar ook zeer geschikt voor de gevorderde gebruiker. 

Het systeem is erg snel en goed op maat te maken voor elke toepassing. Een website maken met SYGIT ICT Solutions zal in de meeste gevallen voordeliger uitpakken dan andere systemen. Voor meer informatie over het CMS kun je contact opnemen met ons. 

Ben je klant bij SYGIT ICT Solutions

Ben je klant bij SYGIT ICT Solutions en heb je een website onder beheer staan bij ons, dan kun je via onderstaande knop naar de inlogpagina gaan waar je je eigen website kunt bewerken.

inloggen

© 2018 - 2019 Gemaakt met passie | All rights reserved.