Een goed netwerk is het halve werk

Thuis

Thuis in de woonkamer, slaapkamer of zolder een slecht bereik? SYGIT bouwt een krachtig netwerk bij je thuis waardoor je altijd moeiteloos video's kunt streamen.

Om de kwaliteit en stabiliteit van een netwerk te kunnen garanderen, maakt SYGIT gebruik van professionele apparatuur.

Beveilig je omgeving

Jouw huis en eigendommen in de gaten houden, beveilig 24/7 je omgeving met de UniFi Recorder. Wij hebben hiervoor een starterspakket samengesteld om je woning veilig te houden. Zo houd je ook een groot kantoor of buitenterrein in de gaten. Met de harde schijf van 2TB neem je ongeveer 5 dagen aan beeldmateriaal op in HD. Door de recorder alleen op gezette tijden of als er beweging is gedetecteerd te laten opnemen, bewaar je de beelden langer. Live beelden bekijken of opnames terugkijken doe je vanuit de overzichtelijke software van UBIQUITI.

Een stabiel netwerk 

Beveilig makkelijk je netwerk van UBIQUITI. Makkelijk en overzichtelijk kun je je netwerk in de gaten houden. Toegang tot bepaalde website's is makkelijk te regelen via de UniFi Controller software. Een gasten netwerk is makkelijk te scheiden van je privé netwerk, hierdoor kun je veiliger op het internet. 

UBIQUITI is voor zowel de zakelijke als particuliere klant beschikbaar. Neem voor de mogelijkheden voor thuis of zakelijk contact met ons op. 

Neem contact op voor de mogelijkheden

SYGIT werkt naar 100% tevredenheid. Daarom zorgen wij voor een goed en stabiel netwerk.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Hiervoor maken wij vrijblijvend een offerte of kunnen we een intake gesprek plannen voor de mogeljikheden. 

Waarmee kunnen we je helpen?

Versturen

Zakelijk

In ieder bedrijf is internet erg belangrijk en gaan steeds meer zaken online. Veel medewerkers koppelen hun laptop, tablet of telefoon aan het bedrijfsnetwerk. Voor je bezoekers wil je echter een gasten-netwerk kunnen aanbieden waar ze hun mail even snel kunnen lezen, maar geen verbinding hebben met het bedrijfsnetwerk. SYGIT bouwt een professioneel en stabiel netwerk die aan deze eisen voldoet en zorgt dat vergaderingen online verder gaan. Jouw bedrijf is klaar voor de toekomst en is makkelijk bereikbaar. Meer informatie.

Dit hebben we al gedaan

Recent zijn we druk bezig geweest met het realiseren van een nieuw netwerk, hierbij hebben we de snelheid omhoog gebracht en is er ook op het gebied van veiligheid veel verandert. Hieronder kun je de snelheid vóór en na onze upgrade zien.

Voor het project

Nadat SYGIT is geweest

© 2018 - 2019 Gemaakt met passie | All rights reserved.