Een goed netwerk is het halve werk

Thuis

Thuis in de woonkamer, slaapkamer of zolder een slecht bereik? SYGIT bouwt een krachtig netwerk bij je thuis waardoor je altijd moeiteloos video's kunt streamen.

Om de kwaliteit en stabiliteit van een netwerk te kunnen garanderen, maakt SYGIT gebruik van professionele apparatuur.

Neem contact op voor de mogelijkheden

SYGIT werkt naar 100% tevredenheid. Daarom zorgen wij voor een goed en stabiel netwerk.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Hiervoor maken wij vrijblijvend een offerte of kunnen we een intake gesprek plannen voor de mogeljikheden. 

Waarmee kunnen we je helpen?

Versturen

Zakelijk

In ieder bedrijf is internet erg belangrijk en gaan steeds meer zaken online. Veel medewerkers koppelen hun laptop, tablet of telefoon aan het bedrijfsnetwerk. Voor je bezoekers wil je echter een gasten-netwerk kunnen aanbieden waar ze hun mail even snel kunnen lezen, maar geen verbinding hebben met het bedrijfsnetwerk. SYGIT bouwt een professioneel en stabiel netwerk die aan deze eisen voldoet en zorgt dat vergaderingen online verder gaan. Jouw bedrijf is klaar voor de toekomst en is makkelijk bereikbaar. Meer informatie.

Dit hebben we al gedaan

Recent zijn we druk bezig geweest met het realiseren van een nieuw netwerk, hierbij hebben we de snelheid omhoog gebracht en is er ook op het gebied van veiligheid veel verandert. Hieronder kun je de snelheid vóór en na onze upgrade zien.

Voor het project

Nadat SYGIT is geweest

© 2019 Gemaakt met passie | All rights reserved.