Onbezorgd websites laten bouwen door SYGIT.

Ons motto 'Keep it simple'

Een professionele website hoort vandaag de dag goed gevonden te worden. Ook op dat gebied zit je goed bij SYGIT. SYGIT heeft namelijk alle benodige tools aanwezig om jouw website zoekmachine-proof te maken. Van meta-informatie H1-6 tot robots TXT en Sitemap XML. Doordat SYGIT websites niet alleen de vindbaarheid bij zoekmachine vergroot, maar zullen bezoekers de website ook als prettig ervaren.

Tijd is geld, toch? Vandaar dat SYGIT dit als uitgangspunt heeft gekozen. Het is niet alleen mogelijk om snel een website te bouwen, ook de laadsnelheid is top. Alles begint met het bouwproces. Doordat SYGIT de programeur overbodig maakt, is er geen afstemming meer nodig en raakt er geen kostbare tijd verloren. SYGIT maakt het mogelijk dat je zelf je website altijd kunt aanpassen wanneer het jou uitkomt. Met behulp van de voor-gedefineerde blokken, die alle benodigde functionaliteiten bevatten, ben je in een handomdraai klaar. Een sneller en efficiënter proces bestaat niet!

Snelheid als uitgangspunt SYGIT ICT Solutions

Snelheid als uitgangspunt.

De snelheid komt ook terug bij het laden van je website. SYGIT sites maken bewust geen gebruik van databases. Wanner jij een website publiceert, worden de HTML, CSS en Javascript bestanden daarom volledig automatisch gegenereerd. Deze bestanden zijn dan ook nog eens gecomprimeerd, waardoor ze nog sneller laden. Niet alleen fijn voor jezelf, maar zeker ook voor je bezoekers. 

Keep it Simple SYGIT ICT Solutions

Keep it simple

SYGIT hanteert bovendien het motto 'Keep it simple'. Wat dat betekent? Stoppen met het bouwen van grote complexe websites die niemand begrijpt en die ook nog eens moeilijk te beheren zijn. 

Internet is een netwerk van webpagina's die onderling zijn verbonden doormiddel van links. Waarom zou je dan alles op één grote website zetten? Wij geloven in een snelle compacte website die informatie biedt over één specifiek onderwerp. Dit soort websites zijn eenvoudig te bouwen én te onderhouden bij SYGIT. 

Ben je nieuwsgierig geworden?

SYGIT werkt naar 100% tevredenheid. Daarom passen wij de site net zolang aan tot dat je er tevreden over bent. 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Hiervoor maken wij vrijblijvend een offerte of kunnen we een intake gesprek plannen voor de mogeljikheden. 

Waarmee kunnen we je helpen?

Versturen

Ook Google houdt van SYGIT

Google houdt van SYGIT ICT Solutions

Als je een mooie website hebt, hoop je natuurlijk wel op veel bezoekers. Daarom heeft SYGIT de website zo ingericht dat zoekmachines als Google je site goed kunnen indexeren. Dit zorgt ervoor dat je een grotere kans hebt om hoger op te komen in de zoekresultaten. Naast de perfecte techinsche basis die SYGIT voor je legt, kun je ook zelf aan de slag om jouw scoringskans te vergroten. Je hebt alle vrijheid om volledig de controle over de zoekmachine optimalisatie over te nemen.  

Veiligheid mag niet ontbreken

Gratis een website met SSL bij SYGIT ICT Solutions

Veiligheid is ontzettend belangrijk. Met de nieuwe privacy wetgeving mag geen enkele website meer zonder SSL draaien. Daarom voorziet SYGIT automatisch alle sites die onder beheer staan van SYGIT van een SSL certificaat, gratis. Daarnaast wordt de hosting van de sites erg serieus genomen. Om die reden wordt die reden worden alle SYGIT sites gehost op een ISO en NEN gecertificeerde hostingomgeving. Onze betrouwbare partner zorgt dat alles als een zonnetje draait. SYGIT voorziet het systeem bovendien continu van updates, zodat je je daar als klant geen zorgen meer over hoeft te maken. 

Sneller en efficiënter

Zonder programmeur bouw je binnen no-time een website! Hierdoor heb je geen afstemming meer nodig, verlies je geen kostbare tijd en kun je beginnen wanneer het jou het beste uitkomt. Sneller en Efficiënter bestaat niet.

Supersnel bouwen

De voor-gedefinieerde SYGIT blokken zijn volledig responsive en bevatten alle functionaliteiten die je nodig hebt. Maak in een handomdraai je website zoals jij deze hebt bedacht. 

Keep it Simple

SYGIT houdt het graag makkelijk, je hoeft geen kennis te hebben van programatuur voor je website. SYGIT zorgt hiervoor. Jij wilt ten slote snel en makkelijk je website klaar maken voor het World Wide Web!

© 2018 - 2019 Gemaakt met passie | All rights reserved.