Netwerkbeheer voor thuis - SYGIT

Een goed netwerk is het halve werk

Thuis in de woonkamer, slaapkamer of zolder een slecht bereik? SYGIT bouwt een krachtig netwerk bij je thuis, waardoor je altijd moeiteloos video's kunt streamen.

Onze services

Particulier

SYGIT kan een volledig netwerk in en om het huis verzorgen, altijd en overal in huis internet. Ook in de tuin.

Zakelijk

SYGIT bouwt een professioneel en stabiel netwerk die aan deze eisen voldoet en zorgt dat vergaderingen online verder gaan.

Uitgebreide support

Thuis of zakelijk toch een storing?  De helpdesk is altijd per mail of telefonisch bereikbaar.

Thuis is waar de Wi-Fi werkt

Thuis

Thuis in de woonkamer, slaapkamer of zolder een slecht bereik? SYGIT bouwt een krachtig netwerk bij je thuis waardoor je altijd moeiteloos video's kunt streamen.

Om de kwaliteit en stabiliteit van een netwerk te kunnen garanderen, maakt SYGIT gebruik van professionele apparatuur.

Contact

SYGIT werkt naar 100% tevredenheid. Daarom zorgen wij voor een goed en stabiel netwerk.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Hiervoor maken wij vrijblijvend een offerte of plannen een intake gesprek om te kijken naar de mogeljikheden. 

Stel een vraag

Zakelijk

In ieder bedrijf is internet erg belangrijk en gaan steeds meer zaken online. Veel medewerkers koppelen hun laptop, tablet of telefoon aan het bedrijfsnetwerk. Voor je bezoekers wil je echter een gasten-netwerk kunnen aanbieden waar ze hun mail even snel kunnen lezen, maar geen verbinding hebben met het bedrijfsnetwerk. SYGIT bouwt een professioneel en stabiel netwerk die aan deze eisen voldoet en zorgt dat vergaderingen online verder gaan. Jouw bedrijf is klaar voor de toekomst en is makkelijk bereikbaar.

De vernieuwde Gen2 switches van UBIQUITI UniFi

Bij SYGIT is het mogelijk om de tweede generatie UBIQUITI UniFi Gen2 Switches te leveren. Hierdoor zijn er nieuwe technieken mogelijk en zijn deze energie zuiniger.

Aanraakscherm

Het 1,3-inch touchscreen-display maakt eenvoudige bewaking en snelle probleemoplossing mogelijk.