bundle-pages_showcase

VERZEKER JE 
BEDRIJFSCONTINUÏTEIT

ESET heeft verschillende oplossingen die helpen om je bedrijfsgegevens te beschermen. Zo versterk je met ESET Endpoint Encryption de gegevensbeveiliging van jouw organisatie en voeg je met ESET Secure Authentication eenvoudig een extra inlogstap toe om jouw bedrijfssystemen extra te beschermen.

Onze services

Particulier

Beveilig al je apparaten met één enkele licentie. Het maakt niet uit of je op een Mac, Windows of Android zit - wij beschermen je!

Zakelijk

Het Endpoint Protection Platform (EPP) is een beveiligingsoplossing die wordt geïmplementeerd op bedrijfsapparaten om cyberaanvallen te voorkomen.

Uitgebreide support

Heb je een vraag over beveiligingssoftware of kom je er toch niet helemaal uit? De helpdesk is altijd per mail of telefonisch bereikbaar.

ESET Official Retail Partner logo

ESET is blij met een partner als SYGIT ICT Solutions

In Nederland is ESET lokaal aanwezig met een team van meer dan 50 professionals. Het kantoor in Sliedrecht beschikt over Nederlandse security specialisten en experts die snel kunnen schakelen. Samen met onze partners werken we aan veilige omgevingen voor onze klanten: van mkb tot multinational en van consument tot IT-professional.

ESET Nederland

ESET Nederland is uw cybersecurity kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende cybersecurity software en diensten voor bedrijven en consumenten.

Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie. Met variërende oplossingen beschermt en monitort ESET 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-security bedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend. In Nederland is ESET lokaal aanwezig met een team van meer dan 50 professionals. Het kantoor in Sliedrecht beschikt over Nederlandse security specialisten en experts die snel kunnen schakelen. Samen met onze partners werken we aan veilige omgevingen voor onze klanten: van mkb tot multinational en van consument tot IT-professional.

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus is gebaseerd op de legendarische ESET NOD32-engine, biedt Antivirus en Anti-Spyware én een Gamer Mode voor bescherming tijdens het gamen.

ESET Internet Security

ESET Internet Security biedt niet alleen meerlaagse beveiliging, maar voorkomt ook misbruik van je webcam en beveiligt jouw online bankzaken.

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium biedt de beste meerlaagse beveiliging voor dagelijks gebruik, versleutelen van bestanden, wachtwoordbeheer én optimale beveiliging van jouw privacy en online bankzaken.

bundle-pages_showcase

Zakelijk

Implementeer het beveiligingsniveau dat bij jouw bedrijf past

Beveilig de endpoints, bedrijfsgegevens en gebruikers van jouw bedrijf met de meerlaagse technologie van ESET. Het ESET PROTECT-platform biedt aanpasbare beveiligingsoplossingen die eenvoudig zijn te beheren vanaf een cloudconsole.