SYGIT helpt je online verder

Belangrijk om te weten

Om je zo makkelijk mogelijk op weg te helpen met je vraag of probleem, vragen we je vooraf altijd contact op te nemen met SYGIT om zo de verbinding tot stand te brengen. Tijdens de sessie zal SYGIT aan de telefoon blijven.

Hoe werkt het

Heb je problemen met je computer die snel verholpen moeten worden? Heb je een korte vraag over bijvoorbeeld het instellen van je e-mail? Of heb je een eenvoudig probleem waar je even niet uitkomt? SYGIT kan je vanaf afstand helpen met het probleem. Bij ‘Hulp op Afstand’ logt SYGIT op afstand in op je computer, uiteraard nadat je hier specifiek toestemming voor hebt gegeven.

Tijdens de sessie kun je meekijken met SYGIT en zie je precies hoe SYGIT de problemen op je computer oplost. Aan het einde van de sessie logt SYGIT weer uit en kan de computer niet meer op afstand bestuurd en/of bekeken worden. 

Teamviewer

TeamViewer is het programma dat wij gebruiken om je computer op afstand over te kunnen nemen. Aan het eind van de afspraak wordt de verbinding met TeamViewer op beide computers verbroken en kan SYGIT niet meer meekijken. Tijdens de beveiligde verbinding kun je precies zien wat SYGIT voor werkzaamheden uitvoert op je computer. Op deze manier kunnen wij je zeer snel en efficiënt ondersteunen bij het oplossen van problemen en vragen. Het is net alsof de SYGIT bij je thuis is. 

© 2018 - 2019 Gemaakt met passie | All rights reserved.