Hulp op afstand met SYGIT ICT Solutions
SYGIT helpt je online verder

Hoe werkt het

Bij ‘Hulp op Afstand’ logt SYGIT op afstand in op je computer, uiteraard nadat je hier specifiek toestemming voor hebt gegeven. Tijdens de sessie kun je meekijken met SYGIT en zie je precies hoe SYGIT de problemen op je computer oplost. Aan het einde van de sessie logt SYGIT weer uit en kan de computer niet meer op afstand bestuurden/of bekeken worden. 

Hulp van SYGIT

SYGIT hulp op afstand is het programma dat wij gebruiken om je computer op afstand over te kunnen nemen. Aan het eind van de afspraak wordt de verbinding op beide computers verbroken en kan SYGIT niet meer meekijken. Tijdens de beveiligde verbinding kun je precies zien welke werkzaamheden SYGIT uitvoert op je computer. Op deze manier kunnen wij je zeer snel en efficiënt ondersteunen bij het oplossen van problemen en vragen. Het is net alsof SYGIT bij je thuis is. 

Makkelijk en snel hulp op afstand met SYGIT

Belangrijk om te weten

Om je zo makkelijk mogelijk op weg te helpen met je vraag of probleem, vragen we je vooraf altijd contact op te nemen met SYGIT om zo de verbinding tot stand te brengen. Tijdens de sessie zal SYGIT aan de telefoon blijven.