Welkom bij SYGIT ICT Solutions

SYGIT

SYGIT verkoop

Ook voor hard en software ben je bij SYGIT aan het juiste adres. Denk hierbij aan computeronderdelen, kabels, printers en internet apparatuur. 

Bij SYGIT gaan we voor kwaliteit. Daarom maken wij gebruik van professionele hard en software. Daarom kunnen wij ook onze service garanderen.

SYGIT komt graag bij je langs

SYGIT ICT Solutions komt graag bij je langs voor IT ondersteuning op particulier en zakelijk gebied, zo hoef je zelf niet met je computer te slepen. Wij helpen je graag met het maken van een goede en professionele IT omgeving aan huis of bij je bedrijf. Je kunt een professioneel netwerk laten maken door SYGIT, neem voor de mogelijkheden contact met ons op. 

SYGIT werkt naar 100% klant tevredenheid. Vraag een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Slecht WIFI signaal. 

Heb je een slecht WiFi signaal? Bijvoorbeeld slecht bereik of gaat het streamen van video of audio langzaam of haperend, of er is continu storing met het internet? Een slechte WIFI verbinding kan verschillende oorzaken hebben. SYGIT kijkt graag naar de mogelijkheden om de internetverbinding te verbeteren.

Waarom ESET

Bescherm jezelf tegen ransomware en andere typen malware met de bewezen meerlaagse bescherming van ESET, waar meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd op vertrouwen. Voorkom dat hackers je wachtwoorden misbruiken. Winkel en bankier veilig online. 

Wees optijd

Elke ESET Internet Security en ESET Smart Security Premium-licentie kan ook worden gebruikt om onze top of the line Mac (ESET Cyber Security Pro) of Android (ESET Mobile Security Premium) bescherming te activeren.

Klanten van ons

© 2019 Gemaakt met passie | All rights reserved.