Welkom bij SYGIT ICT Solutions

SYGIT

SYGIT verkoop

Ook voor hard- en software ben je bij SYGIT aan het juiste adres. Denk hierbij aan computeronderdelen, kabels, printers en internet apparatuur. 

Bij SYGIT gaan we voor kwaliteit. Daarom maken wij gebruik van professionele hard- en software. Daarom kunnen wij ook onze service garanderen.

SYGIT komt graag bij je langs

SYGIT ICT Solutions komt graag bij u langs voor IT ondersteuning op particulier en zakelijk gebied, zo hoef je zelf niet met je computer te slepen. Wij helpen u graag met het maken van een goede en professionele IT omgeving aan huis of bij je bedrijf. Je kunt een professioneel netwerk laten maken door SYGIT, neem voor de mogelijkheden contact met ons op. 

SYGIT werkt naar 100% klanttevredenheid. Vraag een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.

Slecht WIFI signaal. 

Heeft u een slecht WiFi signaal? Bijvoorbeeld slecht bereik of gaat het streamen van video of audio langzaam of haperend, of er is continu storing met het internet? Een slechte WIFI verbinding kan verschillende oorzaken hebben. SYGIT kijkt graag naar de mogelijkheden om de internetverbinding te verbeteren.

SYGIT ICT Solutions kan officiële ESET licenties verkopen voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. 

Waarom ESET

Bescherm jezelf tegen ransomware en andere typen malware met de bewezen meerlaagse bescherming van ESET, waar meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd op vertrouwen. Voorkom dat hackers je wachtwoorden misbruiken. Winkel en bankier veilig online. 

ESET Partner

ESET Nederland is uw kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-security bedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend.

Klanten van ons

© 2018 - 2019 Gemaakt met passie | All rights reserved.