Bescherm je ICT middelen makkelijk met ESET.

ESET Official Retail Partner logo van SYGIT ICT Solutions

SYGIT ICT Solutions kan officiële ESET licenties verkopen voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. 

ESET NOD32Antivirus

Perfect voor gamers, power users en langzamere PC's

ESET NOD32 Antivirus is gebaseerd op de legendarische ESET NOD32-engine en biedt essentiële beveiliging tegen malware op basis van ESET’s optimale balans tussen snelheid, detectie en gebruikersgemak.

Naast de bekroonde beveiliging van ESET tegen virussen en spyware bevat deze nieuwe editie een Gamer Mode voor lichtgewicht beveiliging tijdens het gamen en gepersonaliseerde maandelijkse beveiligingsrapporten. Onze Exploit Blocker beveiligt je pc tegen ransomware en aanvallen die je scherm vergrendelen. Net als alle andere ESET oplossingen beschermt ESET NOD32 Antivirus je pc met een UEFI-scanner. Dankzij Licentiebeheer kun je  alle verbonden apparaten en licenties inzien via my.eset.com.

ESET Internet Security

Het beste voor de dagelijkse gebruiker

ESET Internet Security is gebaseerd op de bewezen antivirus-technologie van ESET en biedt de beste meerlaagse beveiliging tegen malware voor de dagelijkse PC-gebruiker.

Deze software bevat niet alleen een Firewall en Antivirus- en Anti-Spyware, maar voorkomt ook misbruik van je webcam. Via de verschillende ESET-functionaliteiten kun je de beveiliging van jouw Wi-Fi-router en verbonden smart devices controleren, veiliger online winkelen en toegang krijgen tot jouw e-wallets. Ook ontvang je elke maand een gepersonaliseerd beveiligingsrapport. Onze Exploit Blocker beveiligt je PC tegen ransomware en aanvallen die je scherm vergrendelen. Dankzij Licentiebeheer kun je alle verbonden apparaten en licenties inzien via my.eset.com.

ESET Smart Security Premium

Voor de gebruiker die alles wil

ESET Smart Security Premium biedt de beste meerlaagse beveiliging tegen malware voor dagelijks gebruik met proactieve bescherming tegen nieuwe en opkomende dreigingen.

Dankzij de bekroonde antivirusbescherming van ESET kun je tevens je gegevens versleutelen, wachtwoorden beheren, smart devices controleren op zwakke plekken, veilig online betalen en jouw e-wallets gebruiken.

De top van cybersecurity

Partner van ESET.

Als ESET Nederland zijn we blij met een partner als SYGIT ICT Solutions. 

ESET Nederland is uw cybersecurity kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende cybersecurity software en diensten voor bedrijven en consumenten.

Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie. Met variërende oplossingen beschermt en monitort ESET 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in real-time bij. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-security bedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend.

ESET is blij met een partner als SYGIT ICT Solutions

In Nederland is ESET lokaal aanwezig met een team van meer dan 50 professionals. Het kantoor in Sliedrecht beschikt over Nederlandse security specialisten en experts die snel kunnen schakelen. Samen met onze partners werken we aan veilige omgevingen voor onze klanten: van mkb tot multinational en van consument tot IT-professional.

© 2018 - 2019 Gemaakt met passie | All rights reserved.